2019-08-21 06:38:24• hírek • Bede Emőke

Érd el egyetlen kattintással a PMN teljes programját!

Izgalmasan indult a 18. Partiumi Magyar Napok, már az első napon számos helyszínen várták a kicsiket és nagyokat egyaránt, de ne feledjük, ez még csak a kezdet.

Szerdán ismét visszatér a Tűzoltótorony színpadára az Árgyélus Színház A világ kenyere című előadással, de újra találkozhatunk a Bekecs Néptáncsegyüttessel is, akik a Mátyás király igazságaival lépnek az Északi Színház deszkáira. Az Iparosotthonban 15 órától Szenczy Zoltán grafikai kiállítását tekintheti meg a nagyérdemű, 16 órától pedig folytatódik a Veritas Történetkutató Intézet előadássorozata is. Ami a filmeket illeti, a gyerekek ezen a napon a János vitéz, a felnőttek pedig a Rossz versek eseményeit követhetik végig. 18 órától a budapesti Nemzeti Táncegyüttes veri fel a port az színház deszkáin, majd két órával később Koszika and The HotShots felvillanyozó koncertjére lehet majd beülni a Tűzoltótorony árnyékában.


Ha te sem szeretnél lemaradni kedvenc koncertjeidről vagy foglalkozásaidról, akkor engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk a Szatmár.ro felületén, az oldal alján elérhető legördülő programlistát, melynek köszönhetően egyetlen kattintással értesülhetsz a napi eseményekről, sőt akár az egész hetet átböngészheted. Ami pedig még ettől is klasszabb, hogy a programlista elérése mobiltelefonnal is pofonegyszerű, így a zsebedben mindenhova magaddal viheted a teljes programfüzetet. PMN-re fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: